TRAINING GRATUIT

Cum sa vinzi pe Emag Marketplace?

Informatii complete, cum sa iti deschizi o afacere online, o afacere de succes, o afacere cu bani putini, pe Emag Marketplace Romania!

ENJOY!

Vanzari Online pe EmagMarketplace

CUPRINS TRAINING

Am structurat informatia in cateva capitole mari, astfel incat sa iti fie foarte usor sa inveti si sa asimilezi complet informatia despre cum sa incepi un business pe Emag Marketplace, ca magazin partener (seller)

Primii pasi

Ce trebuie sa sti INAINTE sa te apuci de aceasta afacere online.
O analiza a acestui model de business facuta la inceput de drum!

Inscrierea in marketplace

Ce acte iti trebuie sa vinzi pe EmagMarketplace? Conditii, lucruri importante de stiut inainte de a te inscrie in platforma EmagMarketplace

Setari initiale. FBE

Ce ai de facut dupa ce ai fost aprobat pentru vanzare pe Emag Marketplace ca magazin partener. Inclusiv conturi de curierat. Si detalii despre FBE

Listarea si Cautare (sourcing) produse. Import.

Cum sa listezi produse pe platforma Emag Marketplace? Poze, descrieri, SEO, aprobari, resurse. De unde sa gasesti produse, furnizori, stocuri. Ce sa vinzi. Cum sa faci import din China.

Relatii clienti

Lucrul zilnic, uzual cu plaforma Emag Marketplace Romania.
Inclusiv statistici, inclusiv clienti, reviews, mesagerie, diverse situatii

Escaladare afacere online

Cum sa te extinzi din Romania pe maketplace international si chiar si pe situri partenere apartinand Marketplace Emag sau chiar ale tale. 10x Business!

Pasii urmatori

Ce urmeaza, dupa ce ai parcurs tot acest training gratuit? Simplu: te apuci de treaba!

Iar daca ai nevoie de suport poti fie sa cumpari o Consultatie privata fi sa iei direct pachetul Premium ce contine infomatii foarte detaliate inclusiv o consultatie gratuita! Acum chiar nu mai ai nici un motiv sa nu INCEPI SI TU O AFACERE ONLINE PE EmagMarketplace! Succes!

Important! Stai in legatura cu noi: