Zona de instrumente

Am vazut, am testat, am aprobat. O serie de resurse cu care sa-ti cresti afacerea (mai) puternic si mai rapid.

Lista actualizata permanent! 

Pe langa partea de BLOG, avem aici si date concrete.

SUCCESS!

Vanzari Online pe EmagMarketplace
WEB DESIGN
WEB DESIGN

Amazon Branding

Profesionistii in Amazon si nu numai. Ofera servicii de web-design, pentru tot ce tine de ecommerce. Atat pentru vanzatorii pe Amazon cat si pentru orice tip de website. De exemplu, cand cauti distribuitori iti trebuie o imagine profi ca sa ai succes!

Plus ca, dupa ce ai stabilizat vanzarea pe EmagMarketplace, urmatorul pas este sa vinzi si pe situl propriu, mai ales ca traficul se duce dinspre EmagMarketplace catre brandul tau, in mod implicit.

Cand ai nevoie de un website profi, Amazon-Branding este solutia (inclusiv acest site fiind construit de ei).

Daca ai nevoie doar de EDITARE FOTO, recomandam CANVA.com

INFIINTARE FIRME & CONTABILITATE
INFIINTARE FIRME & CONTABILITATE PENTRU VANZARI ONLINE

Contabilitate Pe Bune

Primul pas in demararea afacerii tale de succes este sa ai o forma de organizare juridica, cu alte cuvinte, o firma. Pentru infiintarea acesteia nu-ti bate tu capul, exista specialisti aici care te pot ajuta. Si nu doar cu infiintarea acesteia ci si cu contabilitatea de dupa. Mai ales ca ei stiu despre ce este vorba atunci cand vinzi online!

Contact: Nicoleta L.

AUTOMATIZARI EMAG
AUTOMATIZARI ECOMMERCE

BaseLinker

BaseLinker este o platforma all-in-one pentru comertul online, cu functionalitati extinse care simplifica si automatizeaza procesele de vanzare ale magazinelor online. In BaseLinker regasesti peste 800 de integrari ale celor mai populare marketplace-uri nationale si internationale, servicii de curierat, sisteme de facturare si fulfillment, solutii pentru comunicarea cu clientii, functionalitati bazate pe inteligenta artificiala si multe altele – inclusiv cu Emag!

OFERTA SPECIALA BASELINKER CUPON DISCOUNT: 14 zile gratuit PLUS 50% reducere timp de 2 luni cu coponul de discount BaseLinker “onlinesellers50” 

Wise
BANKING
BANca PENTRU VANZARI ONLINE

Banca pentru vanzari online

Care este cea mai buna banca pentru vanzari online? Ce banca este recomandabila pentru vanzari pe Emag Maketplace? De unde obtii cel mai bun curs valutar? Ce banca are cele mai mici comisioane bancare? Raspunsul nostru este: banca Wise! Totul online, fara interactiuni umane si functinari plictisiti, fara drumuri inutile, cu comisioane rapide si conturi in diverse monede, de la RON pana la EUR sau USD, GBP, etc. Poti deschide chiar si cont in Argentinian Pesos sau Turkish Lira! Clik pe buton sa primesti un transfer gratuit!

Nota: cel mai rapid este sa iti faci cont si apoi sa il activezi in aplicatie, descarcata din Google Play sau Apple Store direct (chiar daca o sa iti spuna ca Romania este deocamdata pe lista de asteptare, prin aplicatie se poate).

Link pentru inscriere (cu bonus): AICI

Desi nu am testat, alti colegi au folosit REVOLUT Business la fel de bine, ca alternativa.

Raportari AFM
Raportari AFM
Raportari DEE - AFM

Raportari AFM (Administratia Fondului de Mediu)

Pui ambalaje pe piata? Carton, plastic, fier, aluminiu, sticla sau poate chiar si baterii si alte deseuri? Atunci ai obligatia de a raporta aceste cantitati la AFM cum am spus pe larg in acest articol despre raportari AFM (Mediu)

Recomandarea noastra este Consultanta Management Mediu SRL

CODURI DE BARE
COduri de bare

Coduri de bare

Coduri de bare pentru listari Emag.

Curierat Emag Marketplace
CURIERAT
CURIERAT PENTRU ONLINE MARKETPLACE ROMANIA

Comparativa

Inca nu am gasit o firma de curierat care sa bifeze toate puncte… dar asta au inseamna ca ne oprim aici. Pana in prezent se pare ca DPD este cel mai aproape de nevoile unui seller. Avem in acest articol o comparativa intre firmele de curierat de unde poti trage singur niste concluzii pertinente pentru businessul tau.

Sau poate vrei sa faci FBE (Fulfilment By Emag) si sa nu te doara capul prea mult cu pregatirea marfii? De notat faptul ca in cursul Premium avem inca de la primul episod (dar si in Anexe) fisier cu calculul tarifelor percepute de EmagMarketplace in sistem FBE.

 

Vanzare pe marketplace
ALTE SERVICII
ALTE SERVICII PENTRU SELLERS

Locul tau aici

Ai un business conex care poate oferi valoare actualilor si potentialilor vanzatori pe EmagMarketplace? Fie el de Contabilitate sau de Curierat sau de Depozitare sau Import, etc?

Hai in legatura cu noi si vei fi promovat aici. GRATUIT, desigur!

Afacere online Romania
INSTRUMENTE
INSTRUMENTE PENTRU ONLINE SELLERS

Instrumente / Resurse

Avem disponibile pentru tine si o serie de resurse suplimentare, chiar pe acest site:

  1. Calculator de profitabilitate achizitie produse, dupa comisioane si taxe
  2. Ore de consultanta individuala 1:1 unde putem discuta despre afacerea ta pe EmagMaketplace
  3. Ebook Gratuit pe care sa il folosesti ca suport pentru calatoria ta catre o afacere online de succes
  4. Cursul Premium ce cuprinde si calculatorul de profitabilitate precum si o ora de consultanta 1:1 plus multe alte informatii extinse, pas cu pas. Sau alternativa gratuita, cursul Gratuit
  5. Sectiunea de BLOG care cuprinde de asemenea resurse importante si actuale.
  6. Grupul de Facebook dedicat si Canal de YouTube special
  7. Comunicari via email – aboneaza-te mai jos

SUCCES!

Important! Stai in legatura cu noi: