Consultatii

Te ajutam direct, cu sedinta de consultatie pe teme de online! Tu si noi, live, in direct, 1:1!

Vanzari Online pe EmagMarketplace

Hai in legatura DIRECTA cu noi!

Maketplace sellers

Ce inseamna, cum se desfasoara?

Practic avem la dispozitie timp individual in care putem discuta tot ce tine de EmagMarketplace. Listari, cautare produse, ambalaje, maketing, situatii cu clientii, suport, ba chiar si informatii legate de curieri si alte instrumente uzuale de lucru. Discutia este libera si poate merge in orice directie doresti.

Ce nu putem discuta? Excluderi

  1. Nu vom discuta aspecte legale si de contabilitate, acestea sunt lucruri pe care iti recomandam sa le discuti cu un contabil.
  2. Nu vom putea acoperi TOT ce inseamna EmagMarketplace (cel putin nu intr-o singura ora), subiectul fiind extrem de vast, ci doar parti cheie, punctual. Pentru informatia extinsa, de la zero la infinit exista Pachetul Premium, in timpul consultatiei ar trebui sa acoperim ceea ce nu este (poate) suficient de clar (sau nu a fost inclus) in continutul cursului

Cum se procedeaza?

Rapid si simplu! Te rugam completeaza formularul cu datele tale reale. Platile sunt procesate via Stripe – lider mondial in procesare carduri. Accesul se primeste imediat. Verifica totusi si Spam / Junk pentru confirmari. Toate platile sunt fiscalizate. Daca vrei factura pe firma ta, da-ne ulterior un mesaj cu datele acesteia.

Imediat dupa procesarea platii (de regula pe loc) vei primi un link unde vei putea sa faci rezervare pentru ziua si ora cand o sa avem consultatia, functie de programul tau personal.

Consultatia are loc via telefonic, audio, pe messenger de la facebook, asadar te rugam sa dai like paginii noastre AICI (link prezent si pe pagina de rezervari, dupa ce trimiti cu succes formularul)


Ai nevoie de suport?

Pentru orice situatie legata de rezervare, te rog sa ne contactezi si te ajutam cu mare drag!