Escaladare afacere online

Episodul 6:

Escaladare afacere online

Marketplace Seller

Felicitari!

Ai parcurs cu suuces trainingul gratuit despre cum sa incepi o afacere online pe EmagMarketplace!

De acum gata: apuca-te de treaba! Este timpul sa nu mai stai pe ganduri si sa te alaturi si tu la aceasta oportunitate!

“Trenul” EmagMarketplace nu sta prea mult in gara – suie-te acum si tu in el sa nu regreti mai tarziu!

Pasii de viitor

Odata demarata afacerea pe EmagMarketplace, este timpul sa te gandesti si la alte oportunitati!

Nu poti depinde 100% de EmagMarketplace. Mai ales ca regulile in online se schimba extrem de des. Apar aproape zilnic noi reglementari, noi situatii. Nu este bine sa fii dependent de EmagMarketplace complet. Pasul urmator ar fi sa iti deschizi propriul web site, pe care sa vinzi exact aceleasi produse!

Am intalnit selleri care au website tip landing page, unde vand un singur produs, chiar! Mai ales ca EmagMarketplace iti poate furniza traficul initial. Sunt multi clienti care cauta pe Google denumirea produsului sau firmei tale inainte sa cumpere de pe platforma. Astfel, situl tau propriu va aparea in cautari si deja ai trafic cu efort (si cost) zero.

Adauga produsul tau acolo, clientii au incredere pentru ca tu esti deja prezent pe EmagMarketplace si vei avea si vanzari.

Si pentru ca suntem alaturi de tine, iti recomandam si pe cineva care te poate ajuta cu un magazin online, la o fractiune din pretul practicat in mod curent pe piata. In sectiunea Resurse, vei gasi Amazon Branding, care face situri de tot felul (nu neaparat pentru Amazon). Magazine ecommerce profi, gata sa primeasca produsele tale, gata sa iti asigure o noua sursa de venit. Implicit acest site a fost construit de ei.

Selleri pe marketplace

Si nu te opri aici

In pachetul gratuit am expus cat a permis acest cadru informatii suficiente cat sa te ajute sa incepi propria afacere online. Avem insa la dispozitie infomratii mult mai complexe, dedesupturi, disponibile in Pachetul Premium

Ce ofera in plus Pachetul Premium?

  • informatie mult, cu mult mai detaliata
  • date de contact directe
  • biblioteca video
  • consultanta 1:1 (tu si noi)
  • fisiere, adrese web, etc

Ai citit, ai vazut, ai inteles despre ce este vorba aici. Insa atunci can te apuci efectiv de treaba, credem noi ca este important sa fii pregatit cat mai bine. Un mester cu scule profesionale face lucrarea mult mai rapid, mai eficient, mai bine si in final chiar mai ieftin! Merita sa investesti putin stiind faptul ca vei primi inapoi cu mult mai multa valoare fata de pretul initial.

Inca din primul episod am aratat faptul ca o afacere pe EmagMarketplace este una cu potential mare. Desigur nu putem garanta castiguri (nimeni nu poate) insa este clar ca ne aflam intr-un moment UNIC cand poti sa “dai lovitura”. Sunt exemple foarte multe de oameni care au vanzari de cateva zeci de mii de lei lunar, cu marje de 50%… nu este cazul sa insistam aici, se pot face bani foarte multi, costul cursului putand fi amortizat chiar intr-o zi de vanzare!

Mai mult, poti castiga bani frumosi, promovand pachetul Premium cu ajutorul programului de afiliere onlineSellers. Poti castiga chiar si 9000ron/luna sau si mai mult, promovand pachetul Premium – vezi detalii AICI.

====

Nota (disclaimer): NU se pot garanta castiguri de orice fel, de pe urma implementarii / folosirii informatiilor de pe acest site. Punem la dispozitie informatii, asa cum le percepem noi, mai departe rezultatele depind exclusiv de tine si modul in care actionezi. Alte detalii sunt disponibile pe pagina noastra de termeni si conditii (Politici site). De asemenea NU avem nici o legatura directa cu situl emag.ro sau compania Dante International despre care stim ca opereaza situl emag.ro si EmagMarketplace cu totul.

====

Multumim si SUCCES!

Echipa onlineSellers Romania

Important! Stai in legatura cu noi: