Contact Emag Marketplace

Cum sa intri in contact cu Emag Marketplace?

Cand ai o problema cu Emag Marketplace, este destul de dificil sa dai de cineva de la Relatii Clienti… insa incercam in acest articol sa facem lumina despre cum sa intri in contact cu EmagMarketplace. Nu vorbim aici de a lua legatura cu noi, onlineSellers, ci de situatii legate de Emag Marketplace si nici despre lista de filiale Emag

Principalele probleme pentru care ai vrea sa intri in legatura cu cineva de la EmagMerketplace sunt:

 1. EmagMarketplace login
 2. Relatii clienti (reclamatii clienti emag.ro)
 3. Cont Emag
 4. Financiare (comision EmagMarketplace, etc)
 5. Aplicatia Emag
 6. Firme de curierat
 7. Altele, generale

Sa le luam pe rand:

Contact EmagMarketplace login

Se intampla uneori sa nu mai te poti loga in contul tau EmagMarketplace. Cum sa te loghezi in EmagMarketplace atunci cand sistemul da eroare?

Recomandarea principala este sa nu te bazezi pe SMS ci sa instalezi aplicatia Google Autentificator si sa o folosesti pe aceasta pentru Emag Marketplace Login. Avem un articol detaliat despre Emag Maketplace Login aici.

Astfel eviti situatiile de blocaj in trimiterea de SMS. Dar ce te faci daca esti blocat sa accesezi contul EmagMarketplace si nu ai setat Aplicatia pentru Selleri pe EmagMarketplace? Am avut situatii de colegi care au fost plecati in strainatate, fara roaming, practic imposibil de accesat contul.

Solutia de autentificare in EmagMarketplace fara cod SMS este sa trimiti un email la una din adresele:

Si in cateva minute, teoretic, ar trebui sa fii deblocat.

Contact Relatii Clienti Emag Marketplace

Atunci cand este vorba de reclamatii clienti facute pe situl emag.ro, cu referire la serviciile sau produsele vandute de tine, ai la dispozitie mai multe canale de contact:

 • deschizi un tichet in Mesagerie. Despre interfata Emag Marketplace am scris deja.
 • scrii la: [email protected]
 • suni la telefon emag de contact 0212005200 sau  0722250000
 • folosesti formularul de contact de pe situl emag.ro
 • discuti cu managerul tau de cont

Pare impropriu sa folosesti aceleasi canale de contact ca si clientii finali, dar am constatat ca acestea sunt cele mai rapide si eficiente cai de contact, mai ales ca nu exista un numar de telefon dedicat vanzatorilor pe EmagMarketplace, din pacate.

Probleme legate de contul Emag Marketplace

Pot aparea mai multe probleme cu contul tau EmagMarketplace, daca vorbim de accesul la cont, atunci am dat solutia mai sus, daca vorbim de orice alta problema (de exemplu indicatorii de performanta sau fiscale, etc) atunci metodele sunt:

 • deschizi un tichet in Mesagerie
 • discuti cu managerul tau de cont

Pentru probleme legate de indicatorii de cont avem o postare, aici.

Probleme financiare cu Emag Marketplace

Ai primit o factura cu un comision EmagMarketplace mare? Cat este comisionul EmagMarketplace pentru imbracaminte sau electronice sau orice alte produse? Daca stii raspunsul la aceasta intrebare (de fapt nivelul comisionului EmagMarketplace este vizibil pentru orice categorie in plaforma, odata logat) atunci poti calcula singur (sau cu ajutorul contabilului).

In atatia ani de lucru cu EmagMarketplace nu am gasit erori financiare, dar se poate intampla ca ultimele facturi sau estimari sa nu se potriveasca exact cu realitatea. Asta pentru ca EmagMarketplace face o estimare la ultimele vanzari si de aceea cifrele cele mai recente nu se potrivesc exact. Recomandarea este sa ai rabdare sa treaca 1-3 cicluri de facturare bilunare si abia apoi sa te ingrijorezi si sa iei masuri. Cum?

 • creezi un tichet in mesagerie (pe ramura Financiare)

Avem un tutorial de folosire Emag Marketplace, aici.

Apropo de financiare, stii care este cea mai buna banca pentru EmagMarketplace? Noi recomandam banca Wise (click)! Totul online, curs de schimb super, tranzactii rapide, comisioane foarte mici. Verifica AICI inclusiv un bonus special din partea partenerilor nostrii!

Probleme cu Aplicatia Emag pentru selleri

Cum spuneam in acest articol, avem o aplicatie pentru mobil pentru selleri EmagMarketplace! Din pacate, ca orice lucru nou si in dezvoltare, aplicatia poate da unele erori si nici meniul nu este cel mai complet. Altfel spus, este de ajutor, dar nu poate inlocui complet in acest moment (septembrie 2022) varianta de desktop a EmagMarketplace – deci tot ai nevoie sa te loghezi in EmagMarketplace de pe calculatorul tau. Cea mai vizibila problema este legata de actualizarea si corectitudinea datelor afisate (raportari). Nu te baza inca 100% pe ele, ci verifica cu contabilul tau.

In caz de probleme cu Aplicatia pentru selleri EmagMarketplace nu ai variante de suport, din pacate. Doar sa o stergi si reinstalezi, avand grija sa ai mereu ultima versiune. Iar in Google Play / Apple Store poti lasa eventual comentarii si reviews cu speranta ca developerii vor vedea si tine cont de ele la urmatoarele updates.

De aceea probabil este bine sa folosesti versiunea dektop.

Probleme cu firme curierat

Probabil cele mai mari probleme in afacerea online o reprezinta firmele de curierat. De la faptul ca ti-au pierdut coletele, pana la intarzieri de livrare, facturari gresite, estimari de volumetrie si greutate gresite, taxe de km suplimentari, etc. Sunt totusi si firme de curierat mai de incredere, care lucreaza mai binisor, avem si o postare cu top curieri pentru EmagMarketplace unde am facut un fel de analiza a acestora.

Solutia la problemele cu firme de curierat este sa te adresezi direct acestora, intrucat ei au relatii clienti mult peste EmagMarketplace.

Doar in cazul Emag Curier trebuie sa te adresezi, astfel:

 • cu tichet in mesagerie (dap, asta este singura metoda pentru selleri)
 • direct catre Sameday, pe situl lor (probabil mult mai eficace)

Alte situatii cand ai nevoie sa intri in contact cu Emag Marketplace

In decursul activitatii tale vei intalni numeroase ocazii cand ai nevoie sa intri in contact cu EmagMarketplace, respectiv cu un reprezentant de la relatii cu clientii emag.ro. Singura metoda de contact EmagMarketplace pentru selleri este cu un tichet in mesagerie. Mai ales ca mangerul de cont nu este in majoritatea cazurilor receptiv, probabil fiind supra-incarcati cu numerosi selleri EmagMarketplace si nu fac fata.

Avem de asemenea o lista cu showroom Emag, cu date de contact si program de lucru din toata Romania.

Tu ce experienta ai avut cu departamentul relatii clienti EmagMarketplace? Ai intrat in contact cu Emag? Lasa-ne un comentariu mai jos! Succes!

Important! Stai in legatura cu noi:

Stiai ca poti si tu sa fii vanzator pe platforma EmagMarketplace?

Te putem invata noi cum poti sa deschizi o afacere pe EmagMarketplace, ai la dispozitie mai multe resurse:

Succes! 

10 thoughts on “Contact Emag Marketplace”

 1. Am cumpărat de la d-voastră cod client ******* in16 .11.2022.un tensiometru care merge și un oxiometru care nu merge. Cum puteți să mi-l schimbați?Sâmbătă a venit pachetul. Sunați mă pe telefon 074********.Sau dați mi nr.de voastră să vă spun.

  1. Salutare,
   Ne pare rău de situație. Din păcate noi nu avem legătură cu eMag în mod direct, trebuie sa te adresezi direct lor pe site.

   Am aprobat acest comentariu pentru a arata sellerilor ce se poate întâmpla atunci când vinzi produse slabe calitativ…. Clienți frustrați… Suport greoi… Cum am zis de atâtea ori: fă un business corect, cu produse de calitate și nu vei avea astfel de probleme!

   PS: am editat și datele personale ale clientului.

 2. Pingback: Program curieri de sarbatori 2022 - OnlineSellers.ro

 3. Pingback: Meniul (Interfata) Emag Marketplace (cum se foloseste platforma Emag Marketplace) - OnlineSellers.ro

 4. Buna seara!

  Incerc sa creez un cont nou pe Emag marketplace, reprezint o firma, insa la completarea datelor firmei primesc o eroare cum ca numarul de ordine in registrul comertului este invalid. Mentionez ca sunt date exacte, copiate de pe certificatul de inregistrare al firmei.

  Multumesc!

 5. Buna ziua,

  Am facut o cerere de inscriere pe eMag Marketplace, dupa completarea procesului de inscriere am primit un email cu “Vom reveni in scurt timp cu urmatorii pasi pentru integrare!”, a trecut mai mult de o luna de la acest email, am incercat sa iau legatura cu acestia prin email fara a primi niciun raspuns.

  Aveti vreo recomandare in aceasta situatie?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *