Autentificarea in EmagMarketplace cu Google Authenticator

Cum sa te autentifici in platforma Emag Marketplace fara telefon (SMS)

inregistrare pe platforma emag

Incepand din luna martie 2022, Emag Marketplace a implementat o noua metoda de a te loga in Marketplace, care nu mai implica folosirea SMS!

In repetate ocazii, accesul la platforma a fost aproape imposibil de obtinut in anumite zile pentru ca SMS pur si simplu nu sosea. Am scris aici cum poti intra in contact cu EmagMarkeplace.

Astfel au fost zile in care mai mult ore la rand sellerii nu au putut sa intre pe platforma. Ca solutie de urgenta Emag Marketplace a oprit in unele zile pasul 2, respectiv accesul cu SMS. Au permis accesul doar cu parola. Insa pe temen mediu-lung aceasta nu este o varianta, intrucat se stie ca o simpla parola poate fi compromisa repede. Si vorbim de acces la conturi cu zeci si sute de mii de lei vanzari!! Astfel, desi controversat, accesul cu telefonul (codul primit pe SMS) este aproape obligatoriu. Dar ce te faci cand sistemul este supra-solicitat si nu se primesc la timp SMS-urile?

Ei bine, implementezi o tehnologie alternativa. Iar cea mai populara solutie in toata lumea digitala este desigur Google. Astfel, de acum ai posibilitatea de a te loga in Emag Marketplace si cu ajutorul aplicatie Google Authenticator.

Este foarte simplu: instalezi aplicatia (gratuit) pe telefon, o activezi din contul tau de seller si in loc de cod prin SMS pui codul generat in mod dinamic in aceasta aplicatie.

Astfel, EmagMarketplace face un nou pas inainte spre o tehnologie avansata. Cu fiecare astfel de pas devine o platforma si mai buna si mai sigura si mai profitabila. Nu esti inca un seller pe Emag Marketplace?? Pierzi astfel o oportunitate imensa! Vezi mai jos cum te putem ajuta noi sa demarezi o afacere pe Emag Marketplace, chiar azi!

Important! Stai in legatura cu noi:

Stiai ca poti SI TU sa fii vanzator pe platforma Emag Marketplace?

Te putem invata noi cum poti sa deschizi o afacere pe EmagMarketplace, ai la dispozitie mai multe resurse:

SUCCES!

Echipa onlineSellers.ro

2 thoughts on “Autentificarea in EmagMarketplace cu Google Authenticator”

  1. Pingback: Meniul (Interfata) Emag Marketplace (cum se foloseste platforma Emag Marketplace) - OnlineSellers.ro

  2. Pingback: Meniul (Interfata) Emag (cum se foloseste platforma Emag Marketplace) - OnlineSellers.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *