De ce ai nevoie ca sa incepi o afacere pe EmagMarketplace Romania?

Ghidul incepatorului sau ce sa vinzi online pe online marketplace Romania?

Sa incepi sa vinzi si tu pe EmagMarketplace Romania nu este foarte greu, dimpotriva, este foarte simplu si se poate face cu resurse minime!

Practic ai nevoie doar de un laptop, o imprimata, cateva materiale mici, un mic spatiu de depozitare (poate fi chiar si o camera din apartamentul tau) si un mic capital de lucru. Intr-o zi le poti face pe toate! Dupa care urmeaza desigur poate cel mai important pas: sa iti deschizi o firma (recomandam un SRL) obligatoriu pentru acceptarea pe EmagMarketplace. Dar si asta se poate face relativ usor, sau cel mai simplu poti sa apelezi la cineva (avem chiar recomandare in sectiunea Resurse) sau daca nu pur si simplu cauti pe net si vei gasi astfel de servicii in localitatea ta. Cu cateva sute de lei devii in cateva zile proprietar de firma! WOW

Spre deosebire de costul de inceput al unei afaceri cu produse personalizate, in cazul produselor de serie vorbim de sume aproape modice… pe care le vom detalia mai jos.

Astfel pleci in calatoria ta de antreprenor – te inscrii in EmagMarketplace, aduci produse, vinzi, incasezi profit! Avem chiar pe acest site resurse importante (chiar si gratuite) cum sa faci asta, pas cu pas (vezi mai jos likurile)! 

Si ca sa-ti fie si mai simplu sa intelegi de ce ai nevoie ca sa incepi o afacere pe EmagMarketplace, am facut si un video, disponibil mai jos. SUCCES!

Nota: anumite sigle si denumiri din acest videoclip apartin detinatorilor de drept, respectiv Dante International si respectiv Amazon.com

Aceasta este doar o simpla sumarizare, poti parcurge cursul onlineSellers gratuit sau si mai si: cursul onlineSellers Premium unde intram in mare detaliu referitor la tot ce ai nevoie pentru a demara o afacere online cu bani putini in Romania.

Important! Stai in legatura cu noi:

Stiai ca poti SI TU sa fii vanzator pe platforma Emag Marketplace?

Te putem invata noi cum poti sa deschizi o afacere pe EmagMarketplace, ai la dispozitie mai multe resurse:

SUCCES!

Echipa onlineSellers.ro

1 thought on “De ce ai nevoie ca sa incepi o afacere pe EmagMarketplace Romania?”

  1. Pingback: Cum sa importi marfa din China pentru Emag Marketplace? - OnlineSellers.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *