AFILIERE

Fa bani alaturi de noi

Dezvolta-ti o afacere chiar aici, cu riscuri ZERO! Promovezi si castigi comision!

Vanzari Online pe EmagMarketplace

Nota: programul de afiliere este in acest moment SUSPENDAT!

Te rugam sa NU aplici pentru ca aplicatia nu va fi luata in seama. Multumim!

Programul de afiliere - chiar si 9000 ron/luna!

AFILIERE = atunci cand tu recomanzi (promovezi) produsul nostru (Pachetul Premium) – dupa ce are loc vanzarea, tu primesti un comision

CLIENTUL primeste un discount special + TU primesti comision + NOI facem vanzarea = TOATA LUMEA multumita!

Platim comisioane foarte mari celor care promoveaza produsul nostru si de aceea suntem foarte stricti cu modul in care se intampla promovarea. Vrem sa fii corect cu noi si sa avem o relatie benefica de ambele parti. ORICE ACTIVITATE PROMOTIONALA CARE ADUCE ATINGERE NEGATIVA MARCILOR SI BRANDULUI ONLINESELLERS SI/SAU CARE INCALCA LEGISLATIA IN VIGOARE nu este permisa. Mai departe poti citi in detaliu conditiile de afiliere:

Nivel comision

***IN PREZENT PLATIM DE LA PRIMA VANZARE 300 RON !***

In prezent platim 200 ron pentru fiecare vanzare
Bonus: incepand cu a 5-a vanzare intr-o luna, comisionul creste la 300ron pentru fiecare vanzare

Exemplu:
Scenariul 1: Realizezi 4 vanzari intr-o luna, primesti comision 800ron! (4×200)
Scenariul 2: Realizezi 5 vanzari intr-o luna, primesti comision 1500ron! (5×300)

Cu numai o vanzare pe zi, intr-o luna poti castiga ~1850 EURO, respectiv 9000ron! (30×300)
Nu avem limite la numar!

Sumele includ TVA

ATENTIE: in functie de organizarea ta (Persoana Fizica / Persoana Juridica) putem opri in anumite cazuri un impozit la sursa conform legii si astfel suma sa fie diminuata. Consulta sectiunea de Taxe de mai jos (din intrebari frecvente)!

Alte bonificatii:

 1. site GRATUIT* pentru promovare
 2. acces Pachet Premium GRATUIT*

*detalii si conditii, mai jos

In caz ca vor fi modificari acestea vor fi postate pe aceasta pagina. Valabil de la 1.ian.2022

NOTA: Detii o baza (audienta) FOARTE larga de potentiali clienti si ni-o poti dovedi? In anumite cazuri rare, putem negocia comisionul, intra in legatura cu noi

Atentie, pentru inceput trebuie sa ai minim 2 vanzari, vezi intrebarea “Exista o suma minima?” pentru detalii

Intrebari frecvente

Un program de afiliere functioneaza simplu: tu recomanzi Programul Premium potentiali clienti, cand acestia il cumpara, tu primesti un comision pentru efortul tau.  Fiecare client adus de tine iti aduce beneficiu (comision). Nivelul comisionului este ilustrat mai sus.

Nu ai stocuri, nu ai costuri cu relatii clienti, cu procesare plati, cu conceptie si livrare materiale, practic ZERO.

Intri in legatura cu noi (aplici via formularul de mai jos) si primesti un cupon unic de discount. Cand un client foloseste la cumparaturi acest cod, vanzarea se aloca automat tie si vei primi comision. Atentie, daca vanzarea nu a fost facuta folosind acel cupon la check-out, nu se poate aloca tie, si nici retroactiv (chiar daca clientul poate garanta ca a venit in urma recomandarii tale, etc). Este de altfel interesul clientului sa foloseasca cuponul, intrucat primeste la randul sau discount, automat cu acest cupon.

Aprobarea in program depinde strict de decizia noastra interna. 

Pentru a fi aprobat in programul de afiliere avem cateva cerinte:

 1. sa respecti termenii si conditiile expuse in toata aceasta pagina
 2. sa fii sincer, sa ne trimiti date reale in aplicatie
 3. (facultativ) sa fii la randul tau clientul nostru

Aprobarea in program depinde strict de decizia noastra interna. 

Ce este permis:

 • promovare pe Social Media (FB, Insta, TikTok, YouTube, etc) sau Google, fie gratuita sau cu plata. Acceptam inclusiv influenceri
 • promovare pe blogul propriu (apropo, oferim si SITE GRATUIT – vezi mai jos detalii)
 • plasare bannere cu siglele onlineSellers (vezi mai jos resurse, in sectiunea Suport promovare)
 • email marketing (dar NU spam!)

Ce NU este permis:

 • plasare cupoane sau linkuri de discount pe situri gen “ferme de cupoane”
 • promovarea prin atribuirea de informatii false, inclusiv promisiunea unor castiguri GARANTATE
 • nu poti modifica (edita, schimba culori, deforma, etc.) marcile si brandul onlineSellers (dar le poti integra in diverse poze, de exemplu via Canva, insa pastrand forma lor originala)
 • incalcarea oricaror regului expuse pe TOATA aceasta pagina. In cazul in care se constata asta (analizam manual totul) castigurile sunt anulate si in functie de gravitate se poate merge la actiuni legale si chiar charge-back. Fii corect si o sa-ti fie bine si tie si noua!

Platile se fac de regula prin transfer bancar din contul societatii noastre. Inainte de efectuarea platii iti vom cere IBAN-ul tau. Sunt acceptate doar banci cu IBAN romanesc, in lei (inclusiv de exemplu Revolut). Daca vrei plata pe societate, va trebui sa ne emiti o factura inainte.

In decursul lunii se acumuleaza inregistrarile tale. La final de luna tragem linie si analizam (manual!) fiecare inregistrare. Platile se fac dupa 16 in luna urmatoare, functie de volume, zile libere si timpii de procesare ai bancilor poate dura pana la 2 saptamani.

Exemplu: faci o vanzare in data de 22 noiembrie – incepand cu 1 decembrie intra in analiza / validare si dupa 16 decembrie banii pleaca catre tine.

Pentru a te califica la plata trebuie sa ai minim 2 (doua) recomandari valide de cand te-ai inscris in program. Nu vorbim de suma minim ci de numar clienti. In cazul in care in luna de referinta nu reusesti sa faci asta, castigul se v-a raporta pentru urmatoarea perioada. Poti raporta castigurile o perioada de maxim 4 luni (se face in mod automat), dupa care, daca nu ai reusit a 2-a vanzare, se anuleaza. Odata ce ai reusit 2 vanzari, nu mai ai nici o limita, esti calificat permanant in program, fiind vorba doar de bariera INITIALA de debut, incepand cu vanzarea a 2-a nu se mai aplica limitarea, indiferent de performanta ta ulteriora.

Exemplu: esti aprobat in program in februarie

Scenariul 1: Tot in februarie faci o vanzare. La 1 martie nu poti fi luat in calcul pentru ca ai doar una, pragul minim fiind de doua vanzari in tot istoricul tau. Trece martie, aprilie, mai (asadar 4 luni) si la 1 iunie tu ai tot o singura vanzare… moment in care comisionul din februarie se sterge pe motiv de inactivitate. Sunt 4 luni totusi…

Scenariul 2: Tot in februarie faci o vanzare, in martie nimic, in aprilie nimic, dar in luna mai mai faci una. In iunie intri in verificare si esti platit dupa 16 iunie avand la activ deja 2 vanzari = pragul minim depasit, bariera intitiala stearsa. In iunie nu mai faci nici o vanzare, in iulie nimic, in august faci o vanzare. In continuare dupa 16 septembrie vei primi comision pentru vanzarea din luna anterioara (august) pentru ca deja in istoric ai 2 vanzari, fiind definitiv calificat in program (aceasta este vanzarea a 3-a deja, de cand ai fost acceptat in program)

Nu avem limita aici. Cu cat mai multe vanzari, cu atat mai mare va fi comisionul! Vezi nivelul actual al comisionului pentru un calcul aproximativ.

Credem ca este foarte important sa stii despre ce este vorba in ceea ce promovezi! De aceea iti recomandam cu tarie sa cumperi inainte programul nostru! Si pentru ca sa te ajutam avem o oferta speciala pentru tine: dupa ce ai facut 4 vanzari primesti GRATUIT programul (si comisionul pe vanzarile acestea, desigur), respectiv iti facem refund la pretul platit! Atentie, nu este permisa folosirea cuponului pentru achizitii proprii. 

De exemplu ai cumparat programul cu gandul sa incepi pe Emagmarketplace si ti-a placut asa de mult incat incepi sa il promovezi prietenilor si cunostintelor tale = dupa 4 vanzari practic investitia ta initiala iti este acoperita si ai si 2 afaceri: una pe marketplace si alta promovand programul nostru!

In prezent NU este obligatorie achizitia, insa conditiile se pot schimba oricand.

Se ofera cumva perioade de test pentru pachetul Premium pentru clienti?

Raspunsul este: nu. Platile sunt definitive, nu se ofera refund. Clientii pot intelege despre ce este vorba in curs si valoarea informatiei pe care urmeaza sa o achizitioneze, parcurgand pachetul Gratuit. Mai mult, noi (spre deosebire de alti furnziori) oferim toata informatia din start, nu pe parcurs sau in diverse seminariii sau webinarii sau sedinte programabile in timp.

In plus oferirea de perioade de incercare ar prelungi implicit si perioada in care putem elibera comisionul catre tine.

Insa orice situatie speciala o putem discuta punctual.

Iti recomandam cu tarie sa te consulti cu un expert contabil, inainte de orice, noi nefiind experti in taxe si impozite.

Poti lucra ca Persoana Fizica sau Persoana Juridica (SRL).

 1. Persoana fizica (individual): potrivit legislatiei poti obtine venituri din activitati ocazionale pe persoana fizica. Noi iti vom opri la sursa (suntem obligati sa o facem) si apoi vira la Bugetul de Stat 10% din castiguri (exemplu: ai acumulat 1000ron, plata va fi facuta astfel: 900ron catre contul tau si 100ron, respectiv 10% din 1000ron, catre bugetul de stat sub forma de impozit retinut). In cazul in care castigurile devin repetitive, ai obligatia sa te inregistrezi ca persoana juridica – pur si simplu infiintezi un SRL si lucrezi mai departe (oricum iti trebuie pentru Marketplace, altfel spus il poti folosi direct pe acela si pentru aceasta activitate de incasare castiguri din afiliere). Mai departe, legislatia curenta (dec 2021) spune ca ai obligatia sa platesti contributii de Sanatate atunci cand veniturile tale pe persoana fizica depasesc echivalentul a 12 salarii minime/an (nivelul salariului minim este stabilit si comunicat tot de autoritati)
 2. Persoana juridica: lucrurile sunt mai simple aici. Pentru suma obtinuta din comision ne vei emite o factura, noi o achitam si mai departe tu o gestionezi in contabilitatea proprie.

Sumele platite includ TVA

Reiteram faptul ca impozitele si taxele datorate statului trebuie platite integral, conform legislatiei. Din nou recomandam sa consulti un expert contabil fiind cazuri particulare care nu se pot generaliza (de exemplu atunci cand ai domiciliul in afara tarii, etc). Ce am specificat mai sus sunt doar lucruri generale, valabile in momentul curent (dec 2021) si nu ne obligam sa actualizam infomatiile in timp util (desi ne dam silinta sa o facem), in cazul in care apar schimbari legislative, ulterior.

Faptul ca participi in programul nostru de afiliere se considera ca ai luat la cunostinta cu toate reglementarile in vigoare (asa cum apar ele in diversele acte normative in vigoare) si iti asumi responsabilitatea completa pentru gestionarea veniturilor obtinute astfel, fara a ne putea face pe noi raspunzatori in vreun fel de asta. Ca in orice business, noi iti oferim posibilitatea de castig, dar tu trebuie mai departe sa-ti gestionezi singur partea de taxe si impozite.

Suport promovare

Urmatoarele materiale pot fi folosite liber pentru promovare, cu mentiunea ca nu este permisa editarea acestora si de asemena dreptul de copyright ne apartine in totalitate. Deschide imaginea, apoi Click dreapta, Save image as

Website GRATUIT!*

Notate absoluta: oferim WEB SITE GRATUIT* celor care doresc sa fac promovare prin site propriu, de exemplu un site de blog! Imediat ce esti acceptat ia legatura cu noi si ne ocupam sa setam pentru tine situl.

Conditii:

 1. oferim domeniu .com GRATUIT un an (dupa care il poti reinnoi sau renunta la el fara obligatii)! La alegere, ce nume doresti tu, in functie de disponibilitata pe piata (numele de domenii sunt unice in toata lumea)
 2. situl va avea platforma WordPress instalata (de exemplu si acest site este pe WordPress)
 3. se primeste o tema moderna, tot gratuit, deja instalata pe care vei putea sa o modifici cum doresti
 4. vei avea deja incarcate in site toate imaginile ce fac parte din pachetul de branding onlineSellers
 5. include si modul de securitate activat
 6. in cazul in care doresti sa folosesti un domeniu .ro sau ai deja un domeniu cumparat, putem face gratuit integrarile cu pachetul de gazduire
 7. *pachetul de gazduire se achizitioneaza separat (de la firma specializata, de renume mondial) si nu face parte din oferta. Costuri aproximative: 45EUR/un an (cum ar veni pe luna cca. 19lei) = unul din cele mai bune preturi de pe piata! Asiguram suport pentru achizitie (ne logam remote la calculatorul tau si facem impreuna)
 8. este permisa promovarea pe site si a altor programe sau produse si chiar schimbarea destinatiei acestuia
 9. nu include logo si continut text, iar pentru imagini generale iti vom pune la dispozitie resurse gratuite fara probleme de copyright

Practic vei primi un web site pregatit pentru a primi continutul tau, intr-o forma profesionista, pe cea mai populara platforma din lume (WordPress) si gazduit pe serverele unei companii foarte bine contate la nivel mondial tu venind doar cu costul gazduirii. 

Ai astfel si produsul (Pachetul Premium) si magazinul online unde sa il promovezi si materiale promo = echipament complet pentru afacerea ta!

Termeni si conditii

Suplimentar Termenilor si conditiilor generale de pe site, plus ceea ce am expus deja mai sus, pentru a fi afiliat trebuie sa fii de acord si cu:

 1. nu vei folosi marcile si brandul onlineSellers intr-un mod ilegal, promitand castiguri GARANTATE. Nimeni nu poate garanta castiguri, totul depinde de antreprenorul care aplica informatiile din curs, strict de abilitatile lui. Falsele promisiuni nu sunt acceptate.
 2. nu vei aduce modificari marcilor si brandului onlineSellers. Singurele modele acceptate in activitatea de promovare a afiliatilor sunt puse la dispozitie pe aceasta pagina
 3. nu vei induce potentialul client in eroare prin asocierea indeaproape a marcilor si brandului onlineSellers, de exemplu prin creearea unui site sau subdomeniu cu nume care sa includa onlineSellers (de exemplu discount.onlineSellers, sau cupon-online-sellers, etc). Clientul trebuie sa stie ca tu esti o entitate separata de noi (cerinta legala, apropo)
 4. nu poti folosi pe tine insuti cuponul propriu; clientii trebuie sa se inregistreze singuri cu datele lor de acces si metodele lor proprii de plata
 5. este interzisa re-vanzarea cursului (datelor de acces). Vanzarea trebuie sa aiba loc exclusiv pe situl nostru. Este interzisa vanzarea cupoanelor primite la acceptarea in program. Este interzisa chiar si oferirea datelor de acces in mod gratuit – folosim instrumente care pot detecta accesul simultan din mai multe locatii diferite ale aceluiasi user si blocam accesul imediat si definitiv (pentru restabilirea acestuia o sa fie nevoie de factura de achizitie)
 6. este interzisa publicarea de portiuni din curs indiferent de cantitate (chiar si o poza, chiar si o fraza) sau metoda (screen share, live-uri, capturi de ecran, postari pe social media, etc). Avem tehnologia necesara identificarii acestor incalcari a dreptului de copyright si orice incercare va fi raportata, fara exceptie. Avem deja contract cu firma specializata din US pe fraude online si il folosim. Nu risti doar comisionul ci si aspecte legale in caz de incalcare drepturi de autor (copyright infringement)
 7. este interzisa folosirea de boti, software automat, de situri obscure (de exemplu cele tip “ferma de cuponuri”)
 8. in cazul in care folosesti promovare platita, nu ne poti cere decontarea acestor cheltuieli (nici in cazul punctelor 10 sau 13 de mai jos)
 9. taxele datorate Statului de pe urma acestor castiguri cad in totalitate in sarcina ta (declararea veniturilor din afiliere si plata taxelor aferente)
 10. incalcarea oricari reguli din TOATA aceasta pagina (inclusiv din sectiunea Intrebari frecvente) va fi penalizata cu invalidarea comisionului si excluderea din programul de afiliere, raspectiv in anumite cazuri putem ajunge si la alte actiuni legale, functie de frauda constatata
 11. aplicarea la programul nostru de afiliere presupune acceptarea in totalitate a conditiilor mentionate oriunde in aceasta pagina
 12. acceptarea in program este strict decizia noastra interna
 13. dreptul de participare poate fi retras oricand, fara a ne obliga la plata oricaror compensari materiale sau a comisioanelor in curs de maturitate
 14. Sumar: Fii corect cu noi, lucreaza cinstit si vei beneficia de castiguri curate si bogate!
 

Formular de inscriere

SUMAR (foarte pe scurt la tot ce am detaliat pana acum mai sus): pentru inceput trebuie sa faci minim 2 vanzari initiale in decurs de 4 luni sa poti initia o retragere (prag minim start decontari). La 4 vanzari (cumulat in timp) ai acces gratuit la Premium. Alocarea vanzarilor se face cu cupon nominal si se calculeaza in luna urmatoare achizitiei. Nu poti folosi cuponul pe tine insuti, nu poti promova prin tehnici neconforme (inclusiv promisiuni desarte, incalcari de copyright), poti face insa promovare platita daca doresti (fara decontare). Primesti website gratuit (dar trebuie sa achiti hosting-ul) pe care il poti folosi cum doresti, din start. Platile se fac doar prin virament in cont, in lei (inclusiv Revolut). Statisticile despre clientii alocati se primesc pe email. Poti lucra ca persoana fizica sau (recomandabil) juridica. Si in sfarsit, esti raspunzator de partea de taxe si legalitati.

Aprobarea in program depinde strict de decizia noastra interna. Raspunsul se trimite de regula in maxim 3 zile lucratoare.

Important! Stai in legatura cu noi: